Hirdetés

Grand Theft Auto V - mit tennél, ha drogot találnál a játék dobozában?

|

Egy külföldi játékbolt hálózat egyik egységében úgy vettek be egy használt játékot, hogy nem lapozták át a kézikönyvet. Mint kiderült, valaki abban tartotta a methjét, és egy 11 éves fiú találta meg.

Hirdetés

Most, hogy az Egyesült Államokban már legális a fű, stílusos lenne, ha a Rockstar egy kis csomaggal próbálná előrendelésre bírni a következő GTA potenciális vásárlóit. Valószínűleg erre nem kerül sor, de ez nem jelenti, hogy aki GTA-t vesz, nem találhat drogot a dobozban.

Floridában egy család jóhiszeműen bement egy GameStopba, hogy 11 éves gyermekük használt játékait becseréljék valami családbarátra. A választás egy használt Grand Theft Auto V-re esett, viszont otthon kiderült, hogy a kézikönyvben valaki gondatlanul benne felejtett egy pakk metamfetamint, és ezt a boltosok nem vették észre. Szerencsére ahogy a fiú megtalálta a csomagot, azonnal szólt édesanyjának, aki meg a rendőröket riasztotta, úgyhogy senkinek nem esett baja.

A GameStop kételkedve fogadta a vádakat, mondván mindig alaposan átnézik a játékokat, mielőtt beveszik őket. Ez nyilván nehezen ellenőrizhető egy országszerte több száz üzlettel rendelkező cégnél. Akár az is lehet, hogy az egyik eladó gondolta úgy, ilyen módon szabadul meg a valahogyan hozzá keveredett anyagtól. A mélységes felháborodását a neten kifejező anyukának felajánlották, hogy a vásárolt példányt becserélik egy másik játékra. Szép.

A legérdekesebb az egész sztoriban az, hogy ez már nem ez az első alkalom: tavaly is egy 11 éves fiú talált drogot egy GameStopból vásárolt használt játék dobozában. A Kotaku a rendőrségi jelentés alapján kiderítette, hogy a két eset nem egyezik.

Lehet, hogy 11 éves fiúk összeesküvéséről van szó, akik így akarják megbuktatni üzlethálózatot? Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)