Hirdetés

Egy streamer addig fog vezetni a GTA 5-ben, amíg meg nem jelenik a GTA 6

|

Ez eltart majd egy darabig, mivel a játékot még be sem jelentették.

Hirdetés

Nem fogadnánk arra nagy tételben, hogy 2020-ban érkezik a Grand Theft Auto VI, viszont arra már bátrabban tennénk, hogy legalább bejelentik. A GTA V már hét éves lesz jövőre, és a GTA Online-t sem lehet a végtelenségig bővíteni. A Rockstar egy része most még a Red Dead Online-t pofozgatja, de biztos, hogy a háttérben már dolgoznak egy vagy több nagy franchise-uk folytatásán.

Hirdetés

A 10HoursMovies csatorna mögött álló srác vagy srácok bátor tettre vállalkoztak: addig mennek körbe-körbe San Andreasban, amíg a GTA VI megjelenik. Persze egészen valószínű, hogy nem ők vezetnek, hanem egy robot, és csak néha-néha néznek rá a játékra, hogy nem akadt-e meg valamiért, de ezt sosem tudhatjuk biztosra. Közben fogadják a felajánlásokat, de egyelőre nem dől a pénz. A streamet alább követhetitek, nem kimondottan izgalmas.

Szerintetek tényleg ők vezetnek? Vagy van ennek bármi értelme azon túl, hogy kevés munkával sok pénzt akarnak keresni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)