Hirdetés

Ha a Ragnarök meghozta a kedved, a GTA V-ben Thor lehetsz

|

Ugyan a gonoszok elleni harc helyett valószínűleg inkább az ártatlan gyalogosok tizedelésére fogod használni, érdemes letölteni a Grand Theft Auto V-ös modot, ami Thor képességeit adja a kezedbe.

Hirdetés

Ma már nem jelenik meg minden hollywoodi filmmel együtt egy béna kísérőjáték, amit igazán nem is bánunk. A Thor: Ragnarök premierjére viszont egy modder csapat készült egy alkotással, amivel mi is szuperhősnek érezhetjük magunkat. Vagy szupergonosznak.

Hirdetés

JDHauser és Stillhere készítette el a modot, amivel a Marvel-féle Thor képességeit vethetjük be Los Santos bűnözői, vagy éppen teljesen hétköznapi polgárai ellen. Ezek között a különböző, rendkívül erős támadások között ott van a repülés és a teleportálás is, úgyhogy Mjölnir szinte minden hasznos trükkje a rendelkezésetekre áll, ha telepítetek a modot, miután innen letöltöttétek. A készítők egyébként figyelmeztettek arra, hogy a modjuk nem tartalmaz semmilyen Thor modellt, csak a képességeket. Így a karakterünk külsejét máshonnan kell beszereznünk, ők ezt használták az alábbi videóban, amiben bemutatják a különböző skilleket.

Ti milyen szuperhősökkel tudnátok még elképzelni hasonló modokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)