Hirdetés

GTA 5 - PS4, PC és C64 összehasonlítás (videó)

|

A Grand Theft Auto V hamarosan minden bejelentett platformra megjelenik. Szeretnénk, ha informált döntést hozhatnátok a vásárlás előtt.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V PC megjelenésével már minden olyan platformon elérhető lesz a Rockstar játéka, amire már bejelentették. Aztán pár év múlva nyilván már androidon és iOS-en is tolhatjuk majd.

Ezek után nagyon fontos, hogy ti, kedves olvasók és leendő vásárlók tisztában legyetek a GTA 5 különböző verzióinak előnyeivel és hátrányaival egyaránt. A Grand Theft Auto V előző generációs verziójáról már mindent elmondtunk, amit lehetett, most pedig ideje összemérni a nagyágyúkat. Ahogy az alábbi videóban is láthatjátok, a GTA 5 PlayStation 4-en, PC-n és C64-en is akadás mentesen fut, talán az élsimítás mértékében fedezhető fel némi különbség az utóbbi esetében. A C64-es verzió 16 színben és 240p-s felbontásban stabilan hozza a 15 fps-t, és - mint azt már megtanultuk - az emberi szem képtelen ennél több képkockát regisztrálni, úgyhogy kinek kell az az extra 45. Vagy az a 25? Mindegy.

Egyébként a Grand Theft Auto V PC-n tényleg büntetni fog, főleg, ha sok olyan meglepetés van még a Rockstar tarsolyában, mint a most megszellőztetett "rendezői mód".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)