Hirdetés

GTA V trailer - megcsinálták az élőszereplős változatot

|

A GTA 5 első trailerét pár rajongó elképesztő pontossággal csinálta újra a való életben.

Hirdetés

Amíg a Grand Theft Auto V PC-s és jelenlegi generációs portjaira várakozunk, amik nyilván újra életet lehelnek majd a tavalyi brutális hype-ba, addig sem kell nélkülöznünk a Rockstar játékát.

Egy csapat végtelenül elhivatott rajongó fogta a Grand Theft Auto V első rövidke trailerét és az egészet átültették a valóságba. A forgatás Madridban zajlott és tényleg hihetetlen, hogy milyen pontossággal sikerült lemásolniuk az eredetik, csak nagyon kevés különbséget találtunk a két videó között. 

Az alapján, amit a Rockstar az újgenerációs portokkal csinált, nem csodálkoznánk, ha a Grand Theft Auto VI már valahogy így nézne majd ki.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)