Hirdetés

GTA VI cosplayt villantott az OnlyFans modell, várható volt, hogy melyik karaktert választja

|

Megihlette a hölgyet a Grand Theft Auto VI első előzetese.

Hirdetés

Lassan már egy hetes lesz a Grand Theft Auto VI első kedvcsináló videója, amivel mi is foglalkoztunk már különböző formában, például alaposan kielemeztük, vagy épp beszámoltunk arról, hogy az előzetesben felbukkant "floridai Joker" valós verziója perrel fenyegeti a fejlesztőket, mindeközben pedig a trailerben hallható nóta hallgatottsága is kilőtt.

Sejteni lehetett, hogy a cosplayerek is hozzá fognak nyúlni az előzeteshez, ha pedig konkrétan egy OnlyFans modell bújik GTA VI tematikájú jelmezbe, akkor nem is nagyon lehet csodálkozni azon, hogy melyik karaktert választotta ihletőjéül. 

Hirdetés

PeachJars ugyanis a "saras csajt" utánozta le ezzel a cosplayjel. Tudjátok, azt a forrónacis, amerikai zászlós bikinis leányzót, aki csurom sarasan bulizik az előzetesben. A sár mondjuk a cosplayről hiányzik, de maradjunk annyiban, minden más a helyén van.  

Ha még nem láttátok a Grand Theft Auto VI első előzeteséről készült elemzésünket, akkor alább meg tudjátok nézni a videót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)