Hirdetés

Hallgass egy kis Gwent zenét!

|

Igencsak jól szólnak a Gwent: The Witcher Card Game kártyajátékához készült muzsikák, amin díjnyertes zeneszerzők dolgoztak. Hallgassatok bele az eredménybe!

Hirdetés

Egész kellemes lemezt hozott össze a The Witcher 3: Wild Hunt és az ahhoz készült két kiegészítő díjnyertes dalainak két zeneszerzője. Kedvcsinálónak tökéletes.

Mikolai Stroinski és Marcin Przybyłowicz volt a két elkövető, akiknek köszönhető az alábbi négy zeneszám. Utóbbi gondolatait is megosztotta a munkálatokkal kapcsolatban.

A Gwent visszarepít minket a profi gyilkos, Geralt világába, de ez az utazás most kicsit más. Újra összefogtunk a Percival nevű folk együttessel és közös erővel azon dolgoztunk, hogy egy egészen más The Witcher élményt vigyünk a zenékbe, de még megmaradjuk a műfaj keretein belül. Reméljük élvezni fogják a játékosok.

A lemezen még a dalcímek is zseniálisak: How About A Round of Gwent?, Nest of Monsters, Death to Dh'oine!, The Mighty Jarl of Skellige.

A számokat akár online is meghallgathatjátok:

Aki pedig szeretné megtapasztalni milyen is a Gwent még mindig jelentkezhet a már megkezdődött béta tesztre. De ha nem akartok a kulcsra várni, szombaton a budapesti PlayIT-en is kipróbálhatjátok a The Witcher Game Cradot a GameStar standon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)