Hirdetés

Beszakadt a magyar Twitch, de a TheVR így is örülhet

|

Az elmúlt hónapban is rengeteg streamet néztünk, de összességében visszaesett a forgalom.

Hirdetés

Szomorú hónap a szeptember, hiszen véget ér a nyári szünet, minden diák visszakényszerül az iskolapadba, onnan pedig nehéz pörgetni a League of Legends rankedeket és a CS:GO meccseket, de még a Twitchen lógni is sokkal körülményesebb, a pad alatt hang nélkül lesni az adásokat pedig szinte teljesen értelmetlen.

Na persze azért kétségbeesni nem kell, ugyan sok a 11,7%-os visszaesés, így is több millió órányit adást néztünk szeptemberben.

Szeptember során 548 556 órával kevesebb élő adást néztünk, mint az előző hónapban, ezzel párhuzamosan pedig az átlagos nézőszám is visszaesett 552-vel augusztushoz képest.

A legnézettebb csatornák listáján nincs nagy meglepetés, a felsorolás elejéről eltűnt NerdHub, miután komoly magánéleti dolgai kerültek a nyilvánosságra, ezután pedig újra a TheVR lépett az első helyre, akik a 263 ezernél is több megtekintett órájukkal a második helyen tanyázó Ruben csatornájának számát is duplázzák.

Hirdetés

A TOP 5-be még Fyrexxx (Nessaj) 91 793 órával, az esport2tv 88 796 órával és AdamKissAK fért be 70 760 megtekintett órával. Érdekesség, hogy az öt legerősebb csatorna közül csak Ruben és az esport2tv erősödött, utóbbi azonban 55%-kal növelte 30 nap alatt a megtekintett óráinak számát.

Játékok terén nincs nagy meglepetés, a League of Legends és a GTA V egymást tapossák, előbbit 389 ezer óránál is többet néztük, utóbbi pedig 351 925 óráig jutott. Harmadik helyen a szerencsejátékok, negyedik a Just Chatting kategória, ötödikként pedig a VALORANT jelentkezett be. Az összes megtekintéssel arányosan minden játék elérése is visszaesett, egyedül a szerencsejátékos kategória erősödött.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)