Hirdetés

Gyönyörű és pontos a Minecraftban épített Rohan

|

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott?

Hirdetés

Gondortól északra fekszenek Rohan hegyei, és ott tanyáznak a lovas nemzet keményen edzett gyermekei. A Gyűrűk Ura könyvek és filmek legemlékezetesebb pillanatait hozta el a háború egyik helyszíne, amit most a Minecraft Middle Earth csapata a Mojang játékában alkotott újra. Az eredmény olyannyira elképesztő lett, hogy kedvünk lenni elugrani egy két és fél órás szünetre, hogy megnézhessük A Gyűrűk Ura II-t.

Hirdetés

A lenti videó megmutatja nekünk Rohan egyik kis falvát, annak termőföldjeit, és átvisz bennünket Aldburgba, ami Rohan egyik legősibb települése, és egykori fővárosa. Innen Edorasba megyünk, ami talán a legismertebb helyszín a filmrajongók számára.

Ha magatok is rendelkeztek a játékkal, akkor a Minecraft szerverkeresőjében a build.mcmiddleearth.com címmel tudjátok elérni a kockákból alkotott Középföldét. Egy turistaútra mindenképpen megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)