Hirdetés

Ha igazi vagány akarsz lenni, Mario cipőkben nyomulsz

|

Most a Nintendo és a Puma álltak össze egy kollekció erejéig, a végeredmény nagyon cool.

Hirdetés

Idén 35 éves a Super Mario franchise, amit a Nintendo egy új partnerrel ünnepel. A Puma csatlakozott a játékóriáshoz, és együtt olyan csukákat hoztak össze, melyekre minden gamer büszke lenne. A különböző színösszeállításokat a sorozat különböző játékainak színvilágaira alapozták. Ugyan nem vagyunk osztatlan rajongói a gamer cipőknek, de ezeket azért nyugodt szívvel hordanánk.

Hirdetés

A kék-fehér csíkokkal díszített darab egy Future Rider cipő, amit a Super Mario 64 inspirált. A Clyde és RS-Dreamer darabokat a Super Mario Sunshine trópusi világa ihlette, míg az RS-Fastot a Super Mario Galaxy. Ez utóbbi kapta a fekete-lila és fehér színeket.

A Nintendo x PUMA cipői november 27-én kerülnek fel a boltok polcaira. Ha ezek nem tetszenének, akkor még mindig ott vannak a Cyberpunk 2077 csukák, amiket egyébként szintén nem vetnénk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)