Hirdetés

Ha minden jól megy, mi is láthatjuk jövőre a Hideo Kojima filmet

|

Az egyik ismert streamingszolgáltatóra kerül fel jövőre világszerte.

Hirdetés

Nyár elején derült ki, hogy napjaink egyik legismertebb és elismertebb játékfejlesztőjéről, Hideo Kojimáról film készül a PlayStation Studios és a Filmworks együttműködésében, a Kojima Productions támogatásával, amely a Hideo Kojima: Connecting Worlds címre hallgat. 

Bár Kojima felbukkant a The Game Awardson, bemutatni az Xbox-szal és Jordan Peele-vel közösen készülő OD-t, a dokumentumfilmjéről nem tett említést senki. Szerencsére most kaptunk egy kis helyzetjelentést, amelynek valószínűleg örülni fognak a fejlesztő munkáinak rajongói.  

Hirdetés

A Glen Milner (The Stories: The Making of Rogue One: A Star Wars Story) rendezésében készült alkotás kreatív utazásra invitál minket egy videojátékos ikon elméjébe, ritka betekintést nyújtva Kojima kreatív folyamatiba, és megszólaltat olyan ismert arcokat is, mint Guillermo del Toro, George Miller, Nicholas Winding Refn, Norman Reedus vagy éppen a Death Stranding zenéit szerző Chvrches. A Connecting Worlds világpremierje a júniusi Tribeca Filmfesztiválon volt, de egészen idáig nem tudhattuk, hogy a nagyközönség mikortól láthatja majd a végeredményt. 

Most maga Kojima harangozta be a jó hírt Twitteren/X-en, hogy dokumentumfilmje 2024 tavaszán világszerte a Disney+-on keresztül lesz látható, szóval elvileg nálunk is: 

Hideo Kojima az xboxos OD mellett dolgozik a Death Stranding 2-n is, és ne feledjük el, hogy a háttérben formálódik a Death Stranding filmváltozata is, szóval nem unatkozik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)