Hirdetés

Ha mindig is egy tüzérségi lövedékkel akartál üzenni, a Sherlock Holmes játékok ukrán fejlesztőinek hála most megteheted

|

Érdekes promócióval ünnepli a Sherlock Holmes The Awakened Kickstarter kampányának végét az ukrán székhelyű Frogwares.

Hirdetés

Továbbra is végeláthatatlanul zajlik az orosz-ukrán háború, ami egyebek mellett az ukrajnai székhelyű fejlesztőcsapatok működésére is hatással van. A S.T.A.L.K.E.R. 2-t fejlesztő GSC Game World például Prágába költözött át, hogy folytatni tudja a munkát, míg a kijevi és dublini irodával is rendelkező Frogwares látszólag nem mozdult sehova, és nem rest felszólalni az agresszió ellen. 

A csapatnak a jelenlegi helyzetben extra pénzügyi támogatásra volt szüksége, ezért úgy döntöttek, a Sherlock Holmes The Awakened nevet viselő új játékukhoz a Kickstarteren kérnek segítséget a közösségtől. A kampány napokon belül lezárul, de még próbálnak neki egy lökést adni egy érdekes és egyedi, de erősen megkérdőjelezhető PR-húzással.

Hirdetés

A Frogwares a napokban kisorsol három nyertest az alábbi tweetet lájkoló és megosztó felhasználók közül, akiknek üzeneteit a 24. különleges rohamzászlóalj katonái egy 152mm-es Howitzer tüzérségi lövedékre írják, és feltehetően az orosz támadók irányába fogják küldeni. Az üzenetek bármik lehetnek, de a kiadó fenntartja a jogot a végső jóváhagyásra.

A Sherlock Holmes The Awakened kampányára a cikk megírásának pillanatáig több mint 4200 támogató mintegy 227 425 eurót dobott össze, ami több mint háromszorosa a kitűzött, 70 000 eurós célnak. 215 ezer euró felett minden extra pénzt a csapat biztonságának és jövőjének biztosítására fordítanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)