Hirdetés

Ha rosszul akarsz lenni, nézd meg a Mortal Kombat 1 kivégzéseit belső nézetből

|

Egy modder megoldotta, hogy még közelebb érezhessük magunkat a vérgőzös Mortal Kombat 1 kivégzésekhez.

Hirdetés

A Mortal Kombat 1 maximumra tekerte a vérengzést. A kivégzések és a brutálisabb kombók az undor határára kergetik még az edzettebb NetherRealm rajongókat is. Szerencsére a verekedős játékok kameraállása és a kompetitív élmény ereje segít leküzdeni a hányingert. Ermaccert ez mondjuk kevéssé érdekelte, ő úgy döntött, hogy a rosszullétig akarja kergetni az érzékszerveit, amelyet egy belső nézetes moddal sikerült kimaxolnia, ami több szempontból is gyomorforgató.

Kezdésnek mindjárt ott van a műfajból adódó mozgási struktúra: a karakterek folyton ugrálnak, mozognak, lépkednek jobbra-balra, így a kép is folyton mozog és ugrál és megszédít.

Hirdetés

Vidámparki hullámvasutakon edzett szakemberek nem bírnák ezt így játszani ebéd után, de persze erre még rájönnek a kivégzések, melyeket testközelből élhetünk át, és hát a kimaxolt gore élmény értelemszerűen megviselheti a gyengébb idegzetűeket.

Az egész tulajdonképpen borzalmas élmény, de biztosan lesznek, akik nagyon fogják élvezni.

A belső nézetű opció egyébként egy mod eszköztár része, ami még nincs benne a publikus verzióban. Az alkotó valamikor a közeljövőre ígért egy frissítést, amiben az új kameranézetet is elérhetővé teszi majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)