Hirdetés

Egy Halo rajongó valódi hologramot csinált a Cortana programból

|

Elmondhatatlanul szeretnénk egy ilyet a számítógép asztalunkra. Nem kimondottan hasznos, de végtelenül menő.

Hirdetés

A Windows 10-nek része Cortana, ami egy hangvezérléssel működő segédszoftver. Megkérdezheted tőle az időjárást, elindíttathatsz vele programokat, vagy keresőnek is használhatod. Ez így nem annyira izgi, de valódi hologramként azért már szívesebben kipróbálnánk.

Jarem Archer hatalmas Halo rajongóként úgy döntött, hogy meg is építi saját hologram verzióját, és még le is animálta hozzá Cortanát. Ebben felesége segített, akinek mozdulatait felvéve, Unity motorra átültetve keltette életre a hangsegédet.

Ezzel egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy legyen egy sci-fikben látott virtuális inasunk, aki parancsra képes vezérelni mindent a házban. Már csak egy J.A.R.V.I.S. verziót szeretnék kérni belőle, és dobálom is érte a papírt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)