Hirdetés

Halo sorozat - már Cortana szerepére is találtak valakit

|

A színésznőnek ráadásul még egy jól ismert karaktert kell alakítania a mesterséges intelligencián kívül.

Hirdetés

A Showtime készítheti el a Microsoft legendás játékain alapuló szériát, amiben új szereplők is lesznek, de természetesen a már jól ismert arcok sem maradnak ki belőle. Néhány hónappal ezelőtt kiderült, ki játssza Master Chiefet, és most újabb fontos szerepeket osztottak ki.

Hirdetés

Natascha McElhone egyszerre két karaktert is játszani fog a közelgő Halo sorozatban. Egyrészt ő lesz Cortana, aki a játékokban az emberiség legfejlettebb mesterséges intelligenciája, és elég híres videojátékos karakter, szóval valószínűleg nem csak a rajongók ismerik jól a nevét - már csak azért sem, mert ugyanígy hívják a Microsoft digitális asszisztensét. Továbbá McElhone alakítja majd Catherine Halseyt is, azaz a Spartan szuperkatonák megalkotóját. Ő is nagyon fontos szereplője a játéksorozatnak, még ha nem is olyan népszerű, mint az előbb említett MI.

Emellett a Showtime más szerepekre is talált megfelelő színészt. Bokeem Woodbine egy kalózt fog játszani, név szerint Soren-066-ot, aki ismét találkozik régi barátjával, Master Chieffel. Shabana Azmi lesz Margaret Parangosky admirális, az Office of Naval Intelligence feje. Három vadonatúj Spartant is megismerhetünk majd a sorozatban: Bentley Kalu játssza Vannak 134-et, Nathasa Culzac Riz-028-at, Kate Kennedy pedig Kai-125-öt, akik bizony mind ütős szuperkatonák lesznek.

Ti várjátok már a Halo sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)