Hirdetés

Íme a Halo legendás hajója kétméteres LEGO modellként

|

Emlékeztek a Halo sorozat Spirit of Fire nevű hajójára? Megépítették LEGO darabokól az űrhajó hű mását. Elképesztő.

Hirdetés

A Halo rengeteg fanatikus rajongót gyűjtött maga köré a megjelenése óta és a Bungie minden jel szerint igyekszik ugyanezt elérni a Destinyvel is. Beletelik majd egy kis időbe, mire kitermel egy olyat, mint Mark Kelso.

Az UNSC Spirit of Fire űrhajó sokaknak ismerős lehet a Halo sorozatból. A valóságban olyan két és fél kilométer hosszú űrhajóból Mark Kelso egy több, mint két méteres LEGO modellt épített. A munka négy évig tartott, de ahogy a képeken is láthatjátok, megérte.

 

Az egészben a legdurvább, hogy Kelso szerette volt úgy megépíteni a Spirit of Fire-t, hogy azon kívülről ne is látsszon, hogy LEGO-ból van. Fantasztikus munkát végzett, a modellről tényleg csak közelről tudnánk megmondani, hogy kis építőkockákból áll.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)