Hirdetés

Hamarosan egy nagy játékban láthatjuk újra Giancarlo Espositót

|

A Breaking Bad és a The Mandalorian miatt ismert színész súlyos projektben kapott szerepet.

Hirdetés

Gus Fring a Breaking Bad és a Better Call Saul egyik legemlékezetesebb, legjobban megírt karaktere volt, megérdemelten jelölték emiatt 9 különböző díjra Giancarlo Espositót. A színész most a The Mandalorian sorozat második évadán dolgozik, amiben Gideon moffot alakítja, de mint kiderült, nem ez az egyetlen olyan munkája, aminek eredményét hamarosan láthatjuk.

Hirdetés

Collidernek nyilatkozva elmondta, 2020 elején dolgozott egy játékon, mely valami újszerű technológiát használ, a színészkedés új oldalát kellett alkalmaznia, és óriási lesz. Hozzátette persze, hogy nem mondhat róla többet.

Egyébként nem idegen számára a játékok világa: a Payday 2-ben A fogorvost alakította, aki sok vonásában hasonlított Fringre. Egyre gyakrabban alkalmaznak a játékoknál filmekből, sorozatokból ismert színészeket, ami valószínűleg egy kicsit megdobja a költségeket, de szélesebb közönség számára juttathatja el a terméket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)