Hirdetés

Napi büntetés: hatodszor nézzük újra a videót, amelyben egy férfi eljátssza a játékok ragdoll-bugjait

|

Hülye pózban a földre roggyanó, össze-vissza tántorgó és rángatózó hullák, szevasztok!

Hirdetés

48 másodperc, de minden képkockája arany, pedig semmi más nem történik, csak

egy férfi sokszor eljátssza, ahogy meghalnak videojáték-karakterek.

Pontosabban azt a pillanatot, amikor az előre animált fázisnak vége és átveszi az irányítást a mérsékelten hiteles ragdollfizika. Tudjátok, ez az, amikor a holttest magatehetetlenül a földre rogy, általában hülye pózban, és ha valami gikszer van a kódban, még be is glitchel, azaz össze-vissza rángani kezd.

Hirdetés

Ezt adja vissza elképesztően ügyesen Kommander Karl youtuber: tökéletesen megragadja az ezredforduló óta velünk élő és valamiért még mindig sokszor röhejesen működő technológia lényegét.

Írjátok meg, hányadszorra nézitek, mi a hatodiknál tartunk, és hol van még a vége!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)