Hirdetés

A Hello Neighbor animációs sorozatként él tovább, para lesz

|

A Hello Neighbor nem éppen kellemes ábrázatú szomszédja rajzolva is legalább annyira hátborzongató, mint videojáték-figuraként.

Hirdetés

A tinyBuild 2017-ben adta ki a Dynamic Pixels fejlesztésében készült Hello Neighbort, ami egy érdekes horrorjáték, hiszen nem kisebb feladatot bíz a játékosokra, minthogy betörjenek a szomszédhoz, aki minden próbálkozásukból tanul, ezért mindig újra kell gondolniuk módszerüket. A lopakodós játék megjelent már PC-re, Xbox One-ra, PS4-re, Switchre és mobilokra is, tehát most valami egészen újnak kellett születnie. Jöhet az animációs adaptáció!

Hirdetés

Méghozzá rövid epizódokkal operáló animációs sorozatként. A Hello Neighbor TV Show pilotja április 17 óta elérhető a kiadó YouTube csatornáján és ez idő alatt 11 millió megtekintést generált, alább ti is megnézhetitek a közel hat perces alkotást. A részt az a Carly Anne West írta, aki a Hello Neighbor könyvekért is felelős - igen, jól olvastátok, készült már regényváltozat is a parás szomszédról. 

A tesztpilottól azt reméli a tinyBuild, hogy felkelti egy csatorna vagy valamelyik streaming szolgáltató figyelmét. A teljes, 22 perces epizódot akkor láthatjátok, ha csatlakoztok a csatornához havi 400 forintért (persze bármikor lemondható).

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)