Hirdetés

Henry Cavill elmondta, mit gondol az Arcane sorozatról

|

Egy újságíró hívta fel a színész figyelmét a netflixes szériára, aztán Cavill és párja bele is néztek a League of Legends játékon alapuló produkcióba.

Hirdetés

Talán nem Henry Cavill Hollywood legjobb színésze, de az egészen biztos, hogy az egyik legkedveltebb. A filmrajongók és a gamerek is a szívükbe zártak már, köszönhetően olyan világhírű karaktereknek, mint Superman, Ríviai Geralt és Sherlock Holmes, valamint olyan hobbijainak, mint a gépszerelés vagy éppen a Warhammer figurák festegetése. 

Nem meglepő hát, ha egyre gyarapodó rajongótábora kíváncsian lesi, éppen mit pörget a színész, legyen az videojáték, film vagy sorozat. A kedvenc játéka mostanság a Total War: Warhammer III, de hogy mire kattant rá legutóbb a szériák közül, azt egy interjú során árulta el. 

Hirdetés

Cavill nemrég a BBC Radio 1 vendége volt, ahol Ali Plumb filmkritikus készített vele interjút. A beszélgetés előzménye, hogy egy korábbi alkalommal Plumb volt az, aki a színész figyelmébe ajánlotta a Netflix nagy sikerű League of Legends sorozatát, az Arcane-t, amit Cavill elmondása szerint le is darált a párjával, Natalie Viscusóval együtt, és a következő véleményt fogalmazta meg: 

"Igen, tényleg [élveztem az Arcane-t]! Annyira örülök, hogy ajánlottad, mert amikor ezt megtetted, azonnal hazamentem, és azt mondtam: »Natalie, egy szakmabeli srác javasolta nekem, hogy meg kellene néznem az Arcane-t«. Ő pedig erre: »Ó, én is nagyon jó dolgokat hallottam róla.« Nem tudtuk abbahagyni a nézését, és már nagyon későre járt, mire Natalie azt mondta: »Jó, talán le kéne feküdnünk aludni«, én meg: »Nem, nem, nem, nem, tovább kell néznünk«. Erre ő: »Igen, oké, egyetértek, mindenképpen tovább kell néznünk.« Elképesztő, és nagyon hálás vagyok, hogy ajánlottad, mert másképp talán lemaradtam volna róla."

Az azóta Emmy-díjat is nyert Arcane valóban az egyik legjobb videojátékos alapokon nyugvó sorozat, és már berendelték a második évadát is, szóval a rajongóknak - beleértve Cavillt is - nem kell beérniük azzal, hogy időnként újranézik a remek első szezont.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)