Hirdetés

Henry Cavill épp ebbe a játékba öli bele életét

|

Az ember azt hinné, hogy a Vaják és a Superman projektek mellett a videojáték már nem fér bele, de Cavill ezt is megoldja.

Hirdetés

Az internet által felkent "tökéletes férfi", Henry Cavill újra kapott egy lehetőséget, hogy kedvenc hobbijairól beszélhessen Josh Horowitz Happy Sad Confused című podcastjében. A színész ugyan mostanában nagyon elfoglalt, de sosem hagyna ki egy alkalmat arra, hogy kiélhesse magából az okleves kockát.

Horowitz kikérdezte Cavillt, arról, hogy mennyit játszik mostanában, és elmondta, hogy "meglehetős mennyiséget". Hozzátette, hogy ami számára meglehetős mennyiség, az a tágabb publikum számára soknak tűnhet.

Hirdetés

A kedvenc játéka mostanában a Total War: Warhammer III, ami érthető, tekintettel a Warhammer univerzummal szembeni rajongására. A klasszikus, figurás wargame-mel kapcsolatban is kapott néhány kérdést, amiket örömmel megválaszolt.

"A barátaim és szeretteim mind tudnak a hobbimról, szóval számukra nem meglepetés, hogy még mindig imádom. A családom nagy része is benne van. Volt már olyan, hogy jöttek át hozzám emberek, és büszkén mutogatom nekik a miniket. Látod rajtuk, hogy ja, aha, ez nagyon király és érzed, hogy közben az jár a fejükben, hogy »istenem, mentesetek ki innen, kelleni fog még egy sör, én nem tudom ennyi ideig tettetni, hogy ez érdekel«."

Cavill elmondta, hogy munka közben is büszkén hirdeti az addikcióját. Amikor előállt a Superman bejelentéssel, épp egy Adeptus Custodes póló volt rajta, és többször elkapták már Warhammer regényeket olvasva, vagy a minijeit mutogatva.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A színész egyébként gyorsan megsimogatta a World of Warcraft közösséget is.

"A Blizzard küldött nekem egy hatalmas Lich King figurát, mert ugye a Wrath Classic most jelent meg. Elképesztő a cucc, nagyon nagyon jól néz ki. Az egyik legféltettebb kincsem lett."

A végén még megéljük, hogy két Warhammer mini festés között behívják a Blizzard stúdiójába is egy szerepre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)