Hirdetés

Henry Cavill szívesen vállalná egy Red Dead Redemption 2 film főszerepét

|

Lassan már nincs olyan geek főszerep, amire ne Henry Cavill lenne az ideális jelölt, és amire ne mondana azonnal igent.

Hirdetés

A Netflix Vaják sorozatának második évada kapcsán Cavill több interjút is adott a sajtónak. A Gamereactornek is volt alkalma mikrofonvégre kapni a színészt, és ha már adott volt a lehetőség, akkor rákérdeztek más játékokkal kapcsolatos projektekre is.

Amennyire mi tudjuk, Cavill épp nem dolgozik több adaptáción a The Witcherén kívül, de a gamer rajongóknak természetesen rengeteg szerepötletük lenne, és a színész szinte sosem mondja azt, hogy nem, láthatóan őszinte rajongója azoknak a címeknek és játékvilágoknak, amiket közönsége imád.

Hirdetés

Cavill így nem túl meglepő módon megkapta a kérdést, hogy milyen játékadaptációban szerepelne még szívesen, és egészen kiváló ötlettel rukkolt elő válaszában:

"Ez egy nagyon jó kérdés. A trükkös dolog ezzel, hogy az IP-hoz egy cég is kötődik, és nem akarnám sarokba szorítani magam. Rengeteg játék van... Mostanában álltam neki például a Red Dead Redemption 2-nek, és nagyon élvezem. Valami ilyesmiből egy mókás film lehetne. Nem lenne rossz westernt vállalni."

Legutóbb egyébként a Mass Effect széria került szóba Henry Cavill kapcsán, szépen lassan tényleg minden hétre jut egy ilyen megnyilvánulás, ami nem csoda, tekintve az acélember vaják szenvedélyét a játékok világa iránt. 

Ti milyen szerepben látnátok még szívesen őt?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)