Hirdetés

Így festene Henry Cavill Ríviai Geraltként

|

Valaki máris elképzelte, hogyan nézne ki az Acélember főhőse, ha tényleg megkapna a The Wicher sorozat főszerepét.

Hirdetés

Megoszlanak a rajongói vélemények arról, hogy lenne-e keresnivalója Henry Cavillnek a The Wicher sorozatban mint Ríviai Geralt, elvégre sokak szerint ez a szerep sokkal jobban passzolna Mads Mikkelsenhez vagy épp Nikolaj Coster-Waldauhoz. Az mindenesetre biztos, hogy Cavill nagyon szívesen eljátszaná a népszerű karaktert a Netflix The Wicher szériájában. 

Hirdetés

Várható volt, hogy a kreatív rajongókat ez a hír nem hagyja hidegen, és máris elkészült egy meglehetősen mutatós alkotás, amely Cavillt ábrázolja mint Ríviai Geralt. Nem csoda, hogy a képet már több tízezren kedvelték az Instagramon, tényleg nagyon ütős munkáról van szó. Nézzétek meg gyorsan ti is. 

GERALT #HenryCavill #TheWitcher @netflix @henrycavill

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

A fenti kép tükrében mit gondoltok, passzolna a szerep az Acélemberhez, vagy inkább más színészt kellene találnia a netflixes csapatnak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)