Hirdetés

Hét és fél órán át streamelt Snoop Dogg, de ebből 15 percet töltött játékkal

|

Hamar felrántotta magát a Madden NFL-en, de a streamet nem kapcsolta le.

Hirdetés

Akárhányszor egy mondatban szerepel a jó Snoop Dogg neve valami videojátékokhoz kapcsolódóval, csodálatos dolgok történnek. A nagy gamer hírében álló rapper kapott már játékot Spyro drónnal, indított Mortal Kombat 11 bajnokságot, amit majdnem megnyert, az Xbox egy Series X formájú hűtővel lepte meg, és hát ne feledkezzünk meg arról, amikor az EA felkérésére Battlefieldezett egy kicsit.

Twitch csatornája is van, a Doggydogg20, ahol azt közvetíti, ahogy chillezget, szívogat, meg játszogat. Mostanában a Madden NFL 21 kerül elő nála, de a tegnapi streamjében nem volt túl kitartó.

Hirdetés

Kb. 14-15 perc elteltével ugyanis úgy felhúzta magát, hogy válogatott káromkodások közepette ragequitelt, és még a streamet sem kapcsolta ki a következő több mint 7 órában. Aki bármikor bekapcsolódott, egy üres széket láthatott, azt, hogy nem kap jelet a capture eszköz, meg hogy szól a zene. Végül felbukkant Snoop is, és lekapcsolta a "műsort".

A felvételt, amit itt tekinthettek meg, több százezren látták, míg a többi videója maximum néhány ezer megtekintésig jut. Ha másnak nem, ennek legalább örülhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)