Hirdetés

Hideo Kojima Guinness rekorder lett, de nem a munkássága miatt

|

Két rekordot is sikerült beállítania, viszon nem biztos, hogy ennek felhőtlenül örül.

Hirdetés

Megjelent végre a héten a Death Stranding, minden PS4-es játékos csecsemővel a hasán futárkodhat a pusztaságban. Még korai lenne díjazni miatta Kojimát, de nem lepődünk meg, ha az év végi szavazásokon felbukkan a játék.

Hirdetés

Most azonban a Guinness rekordok bizottságától vehetett át két titulust, de nem a játékai miatt. Kojima ugyanis azért kapott elismerést, mert ő a legtöbb követővel rendelkező játékrendező Twitteren és Instagramon.

2008-ban már bekerült a neve a Guinness Rekordok Könyvének videojátékos kiadásába, akkor azért, mert a Metal Gear volt az első játék, mely játékmenetének szerves részét alkotta a lopakodás, illetve azért, mert a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty lett a PS2 legjobban fogyó lopakodós játéka. Reméljük, jobban örül neki, mint amennyire ez a fenti videón és képen látszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)