Hirdetés

Hitman: Agent 47 - ne nézd meg ezt a trailert, ha nem akarsz mindent tudni!

|

Megkapta a premier előtti utolsó előzetesét az új Hitman film. Láthatunk egy adagot azokból a robbanásokból amik miatt végül eltolták a film bemutatóját.

Hirdetés

A 47-es ügynök újragondolt filmadaptációja, a Hitman: Agent 47 hamarosan a mozikba kerül. A premier előtt még gyorsan kaptunk egy utolsó trailert, mely nem sokat tudott hozzátenni a korábbi előzetesekhez. Továbbra sem vagyunk meggyőzve.

Kedvenc kopasz gyilkosunk legújabb filmje ugyebár azért csúszott idén februárról augusztusra, hogy még több robbanást és más speciális effektet tudjanak belepakolni, hiszen tudjuk, egy mozi attól lesz jobb, ha minél nagyobb robbanások szaggatják szét a környezetet, miközben a főhős a kamera felé sétál és természetesen esze ágában sincs visszanézni.

A kétes fogadtatásra számító Hitman: Agent 47 főszereplője a Homeland sorozatból ismerhető Rupert Friend lesz, ellenfelét pedig Zachary Quinto alakítja majd. Lessétek meg az előzetest, ha például érdekel titeket, hogy lehet egy helikoptert bepakolni egy toronyházba, akkor sok érdekességet fog rejteni a számotokra. Ne nézzétek meg viszont akkor, ha nem akarjátok előre tudni az egész történetet, mert ebbe bizony mindent beleraktak.

Az új Hitman film bemutatója augusztus 27-én lesz hazánkban. Remélhetőleg a december 8-án érkező Hitman játék gyorsan elfeledteti velünk az egészet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)