Hirdetés

Hivatalos: megvan, ki alakítja majd Abbyt a The Last of Us sorozat 2. évadában

|

Egy fiatal, feltörekvő, de nem teljesen ismeretlen színésznő kapta meg a The Last of Us Part II egyik főszereplőjének szerepét az HBO szériájában.

Hirdetés

Miután a Creative Arts Emmyk közül összesen nyolcat behúzott, de a három Golden Globe-os jelöléséből egyet sem tudott díjra váltani, hamarosan megkezdődnek a The Last of Us sorozat folytatásának munkálatai. Az első szezon az első játék cselekményét dolgozta fel, de a második évadban várhatóan csak egy részét láthatjuk majd annak, ami a Part II-ban történt.

Abby viszont már az elején szerephez jut, így gyorsan ki kellett választani, ki alakítsa Ellie kigyúrt, bosszúra éhes ellenfelét. Az HBO ma bejelentette, hogy megvolt a casting: a lehetőséget Kaitlyn Dever kapta.

Hirdetés

A készítők által egy képzett katonának leírt karakter, akinek "fekete-fehér világnézete megkérdőjeleződik, miközben bosszút akar állni szeretteiért", nagy szerepet kap majd a továbbiakban.

"Ugyanúgy castingoltunk a második évadnál, mint az elsőnél: világklasszis színészeket kerestünk, akik az alapanyagként szolgáló karakterek lényegét testesítik meg. Semmi nem számít többet, mint a tehetség, és örülünk, hogy egy elismert színésznő, Kaitlyn csatlakozhat Pedróhoz, Bellához, és a család többi tagjához."

-tette hozzá Craig Mazin és Neil Druckmann közleménye.

Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever

A 27 éves Kaitlyn Dever A törvény embere (Justified) és Apa csak egy van (Last Man Standing) sorozatokkal vált ismertté, Golden Globe-ra és Emmyre is jelölték, előbbire a Hihetetlen (Unbelievable) és a Dopesick, utóbbira a Dopesick miatt.

A The Last of Us 2. évada 2025 folyamán indul majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)