Hirdetés

Hivatalos: nem a gránátalma a legjobb kontroller a Hades végigjátszásához

|

Ugyan nem lehetetlen gránátalmákkal irányítani a játékot, de minden csupa maszat lesz utána.

Hirdetés

"Mégis kinek jutna eszébe, hogy gyümölcsöt használjon kontrollerként?" - merülhet fel a kérdés bárkiben, aki nem használna gyümölcsöt kontrollerként. Nos, ennek már hagyománya van streamer és videós körökben, mert a Guitar Hero kontrolleres és bongós végigjátszások már nem elég izgalmasak, és a banán is lefutott periféria.

Rudeism úgy döntött, egy felszeletelt gránátalmát köt gépére, mert hát tényleg miért ne?

Hirdetés

Az alábbi videóban elmeséli, hogyan készült az egyedi irányítóeszköz (a Makey Makey nevű szett segítségével, amivel bármiből lehet kontroller, de tényleg), majd megmutatja, mire képes vele a játékban. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy nem ez a legoptimálisabb módja a Hadesozásnak, és elég csúnya nyomokat hagy a kifröccsenő lé, de legalább jól vezeti az áramot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)