Hirdetés

Hogyan használjuk jól a YouTube-ot és a Twitchet?

|

Mit jelent a SEO, hogyan kell címet adni és tagelni a videókat? Paplovag és Vigh Attila, a Montwerk Media Kft. vezetője mentorál.

Hirdetés

Eddig is rengeteg hasznos tanáccsal gazdagodhattunk a Pólus videósuliban, és ez a hét későbbi részében sem változik majd, amikor is tovább boncolgatjuk, hogy mivel jár a videós hivatás. Ezúttal ismét kicsit technikaibb irányt vesz a beszélgetés, hiszen a YouTube és a Twitch működéséről hallhatunk majd.

Hirdetés

A jó nézettséghez nem csak arra van szükség, hogy jó videókat készítsünk, de ismernünk kell a felületet is, ahová tartalmainkat gyártjuk. Hogy pontosan mire is érdemes figyelni ilyenkor, arról Paplovagot és Vigh Attilát, a Montwerk Media Kft. vezetőjét faggatja 16:00-tól a videósuli házigazdája, Kaci. 

Egészen csütörtökig érdemes lehet kilátogatni a Pólus Centerbe, vagy felnézni annak Twitch-, YouTube- és Facebook-oldalára, ahol élőben követhetitek a beszélgetéseket és feltehetitek a kérdéseiteket a videós szakma fortélyairól. Holnap Szalay Istivel folytatódik a rendezvény, aki a nézői visszajelzésekről és az azzal járó nyomásról beszél majd. 

Ha pedig úgy érzitek, hogy elég tudás szedtetek magatokra, akkor készítsétek el saját videótokat, melyet szeptember 13-ig tudtok beadni, hogy értékes nyereményekkel bővíthessétek videós eszköztáratokat. A videósuli további menetéről és a pályázatról minden részletet megtaláltok a Pólus honlapján

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)