Hirdetés

Hogyan indulj el, ha videós vagy streamer akarsz lenni?

|

Milyen szempontok alapján dönts? Hogyan készülj fel lelkileg? Segít Zsomac és Zsila Ágnes pszichológus szakértőnk. Indul a Pólus videósuli.

Hirdetés

Az elkövetkezendő egy hétben rengeteget tanulhatnak azok a fiatalok, akik szeretnének belevágni a videózásba. Akár streamer, akár youtuber akarsz lenni, most megtalálhatod a neked szóló beszélgetést, hiszen a ma induló eseménysorozat folyamán a hazai szakma befutott szereplői szakértőkkel beszélgetnek a videós lét napsütötte és árnyoldalairól.

Hirdetés

A mai beszélgetésen Kaci, a rendezvény házigazdája Zsomaccal és Zsila Ágnes pszichológus szakértővel beszélget arról, milyen szempontok alapján döntsük el, hogy a videózás nekünk való hivatás-e. A remek pillanatok és a lelkes közösség mellett sok nehézséggel is szembe kell néznie annak, aki rálép a tartalomgyártás rögös útjára - de hogyan készüljünk fel erre lelkileg?

Erről és ehhez hasonló kérdésekről lesz szó a ma délután 4 órakor induló beszélgetésben, melyet élőben a Pólus Centerben végignézhettek és -hallgathattok, de becsatlakozhattok Twitchen és YouTube-on is. Egész héten megéri követni az eseményt, holnap például Baluka mesél majd arról, hogyan érdemes kiválasztani a csatornánk tematikáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)