Hirdetés

Hogyan válassz tematikát, ha videózni kezdesz?

|

Térképezd fel a képességeidet, válassz követendő példákat, számodra jó témákat! Baluka és Vigh Attila, a Montwerk Media Kft. vezetője útba igazít!

Hirdetés

Folytatódik a videósuli a Pólusban, melyen már befutott youtuberek és streamerek segítenek abban, hogy elindítsd, vagy sikeresebbé tedd csatornádat. Tegnap Zsomac és Zsila Ágnes pszichológus mesélt arról, hogy mire kell felkészülni lelkileg és szellemileg, ha bele szeretnénk vágni a videós karrierbe. A mai beszélgetést főleg azoknak érdemes követniük, akik bajban vannak saját témájuk, tematikájuk kiválasztásával.

Hirdetés

Ma délután 3-tól Balukát és Vigh Attilát, a Montwerk Media Kft. vezetőjét faggatja Kaci arról, hogy milyen egy jól felépített tematikus csatorna, mire érdemes figyelni, amikor kiválasztjuk, hogy milyen témában szeretnénk videózni és hogyan legyen ez a közönségünk számára is érdekes. Ha esetleg szeretnétek belevágni a tartalomgyártásba, de még vacilláltok, hogy mi is lenne a legjobb tematika számotokra, akkor mindenképp érdemes becsatlakozni élőben a helyszínen, vagy a Pólus Twitch és YouTube csatornáján vagy Facebook-oldalán .

Jövő csütörtökig megéri visszatérni a programsorozathoz, ugyanis minden alkalommal érdekes témákat feszegetnek a meghívott vendégek; holnap Baluka és Kaci ássa bele magát, hogy milyen eszközökkel érdemes belevágni egy csatorna elindításába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)