Hirdetés

Hollywood tényleg megcsinálja, jön a Duke Nukem mozifilm

|

A Netflixen futó Cobra Kai alkotóival állt össze a Legendary Entertainment, hogy mozivászonra adaptálja a földönkívülieket halomra gyilkoló karakter történetét.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy végül csak bezárul a kör, ugyanis a hollywoodi akcióhősöket kiparodizáló Duke Nukem a mozik meghódítására készül. Már megint. Legutóbb a Paramount Pictures és a Platinum Dunes bicskája tört bele a projektbe, amely John Cenát szemelte ki az egyik kezével csőbombákat szóró, a másikkal lengén öltözött hölgyeknek készpénzt kínáló központi karakter szerepére.

Hogy ezúttal másként alakulnak-e a dolgok, mint 2018-ban, azt lehetetlen megjósolni, hiszen a tervezett adaptáció annyira korai stádiumban van a The Hollywood Reporter beszámolója alapján, hogy még gyerekcipőt sem húztak a lábára.

Hirdetés

Most a Dűne és Godzilla/Kong filmek mögött álló Legendary Entertainment egyezett meg a megfilmesítésről a jogokat birtokló Gearbox-szal, és mivel semmit sem akar a véletlenre bízni, a Cobra Kai alkotóit (Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg) is bevonta a projektbe produceri minőségben. A Netflixen futó sorozat ismeretében van okunk bizakodni, másrészt viszont némileg aggasztó, hogy a videojátékok adaptációira szakosodott Marla Studiost sem hagyták ki a buliból. A céget, amelynek a meglehetősen pocsék Assassin's Creedet köszönhetjük, Jean Julien Baronnet producer képviseli.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A THR tudomása szerint még keresik a megfelelő forgatókönyvírót és rendezőt, illetve az sem kizárt, hogy a Cobra Kai-os csapatból dirigálja majd valaki a forgatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)