Hirdetés

Deadpool videóteszt - nadon cípősz!

|

Elég hosszú ideje foglalkozunk már videojátékokkal, teszteltünk is már egy pár közülük, de lehet, hogy most újra kell gondolnunk mindent.

Hirdetés

Az utóbbi időben volt szerencsém több nagyon jó játékot is tesztelni a GameStar magazinba és a GSO-ra is, legutoljára pont a The Last of Us teszt volt terítéken, amihez Endre és Sirius is készített egy remek videótesztet. Kiderült, hogy lehetne ezt máshogy is.

A Hot Pepper Gaming Review név már önmagában sejteti, hogy itt nem egy tradicionális játéktesztről van szó. Az alapkoncepció rendkívül egyszerű; úgy csinálnak videóteszteket, hogy a beszámoló elején megesznek egy erős paprikát (ebben az esetben egy a Jalapenhonál 100-szor erősebbet) és úgy próbálnak végigvergődni a mondandójukon. 

A Deadpool tesztjükből is látszik, hogy ez nem egy kifejezetten egyszerű feladat. Ha valamivel meg lehet nehezíteni egy játékújságíró amúgy sem könnyű munkáját, akkor az biztos, hogy ez, úgyhogy én meg is emelem a kalapom Jared Rosen előtt.

Szóval, szeretnétek látni, ahogy a Grand Theft Auto V tesztem (amit még ki kell könyörögnöm Mocsy-tól) így nézzen ki? Hát persze, hogy szeretnétek, ha videó készülne arról, ahogy könyörgöm az életemért, miközben próbálok koherens mondatokat alkotni. Gonoszak vagytok, mind. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)