Hirdetés

Ebben a hotelszobában egy életnagyságú repülőgép szimulátor is van

|

Minden szállodában mást jelent a luxus. Japánban például szimulátor is jár a lakosztályhoz.

Hirdetés

Haneda Excel Hotel Tokyu közvetlenül kapcsolódik a tokiói reptérhez, így az ott lakók valószínűleg egyébként és éjjel-nappal hallgathatják a gépek zaját, de ha valaki ennél többre vágyik, az fel is szállhat a saját virtuális gépével.

Hirdetés

A szálloda egyik szobájában ugyanis felépítettek egy elég durva szimulátort, amit a Boeing 737-800 pilótafülkéjéről mintáztak. A szobát éjszakánként 233 dollárnak megfelelő jenért (ez durván 70 ezer forint) lehet kivenni, de akár napközben is beülhetünk oda egy oktatóval másfél órára, ez viszont egy picit többe, 277 dollárba fáj.

Azt nem tudjuk, hogy pontosan milyen hardver duruzsol a műszerfal mögött, ahogy az sem világos, pontosan melyik játékkal repkedhetünk, de nem csodálkoznánk, ha az új Microsoft Flight Simulator megjelenésekor azonnal váltanának

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)