Hirdetés

Idris Elba is szerepet kapott a Sonic film folytatásában

|

Nincs egy hete, hogy láttuk a színészt a The Suicide Squad főszereplőjeként, de most valami egész más szerepben próbálhatja ki magát.

Hirdetés

Ha Idris Elbát arról kérdeztük volna, hogy mikor unatkozott utoljára, akkor valószínűleg nem tudott volna válaszolni. Ez a helyzet nem sokat fog változni a közeljövőben, köszönhetően The Suicide Squad kritikai sikerének, és a színész hibátlan alakításának köszönhetően.

Kedvenc szuperbűnözőnk alig pár nappal az előző filmjének premierje után bejelentette, hogy ő kapta Knuckles szerepét a Sonic film folytatásában. Ez tipikusan az a szerepválasztás, amiről nem tudtuk, hogy akarjuk, addig amíg be nem jelentették.

Hirdetés

A Sonic, a sündisznó folytatásában a kék sündisznó ismét Dr. Robotnikkal fog szembenézni, de ezúttal két haverja, Tails és Knuckles is csatlakoznak a bulihoz.

Sonic szerepét egyébként Ben Schwartz viszi tovább, míg Dr. Robotnikot újra Jim Carrey alakítja majd. Tailset illetően még nincsenek információink, de mivel a premier csak jövőre lesz esedékes, így a csapatnak még van ideje keresgélni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)