Hirdetés

Igen, már van Starfield mod, ami meztelenre vetkőzteti a karaktereket

|

Három nap van még hátra a hivatalos megjelenésig, de egy Starfield Nude mod már tegnap felkerült a netre.

Hirdetés

Ha egy játékban emberi karakterek vannak, biztos, hogy valakinek első dolga lesz beletúrni a fájlokba és megoldani, hogy ruha nélkül láthassuk őket. Ez csak akkor problémás, ha a modot egy profi versenyen elfelejtik kikapcsolni, egyébként mindenki szíve joga eldönteni, mennyi ruhát lát indokoltnak a virtuális figurákon.

A Starfieldhez a korai hozzáférés indulását követő első napon, szeptember 2-án már elérhetővé is vált a nude mod, bár az tény, hogy nem nulláról kellett nekiállniuk a moddereknek.

Hirdetés

Thepal a NexusMods oldalán, 18+-os mivolta miatt bejelentkezés után elérhető módosítása női és férfi testekről egyaránt lehámozza a ruhát, de testreszabási lehetőségeket nem ad. Van belőle ugyanakkor egy olyan változat, ami a Barbie-rajongóknak szól - a szereplőknek ennek telepítése esetén nincs nemi szerve, a nőkön még a mellbimbók sem jelennek meg.

A Bethesda dolgozik a hivatalos modtámogatáson, és ha ezzel elkészülnek, PC mellett a Starfield xboxos változatához is lehet majd modokat telepíteni. Addig, sajnos vagy nem sajnos, csak a PC-sek vetkőztethetik a főszereplőket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)