Hirdetés

Így csatlakozhatsz te is az Activision Blizzard dolgozóinak demonstrációjához

|

Ha van egy aktív World of Warcraft accountod, akkor te is részt vehetsz a zaklatási ügy kapcsán induló #ActiBlizzWalkout tiltakozásban.

Hirdetés

Mostanra valószínűleg mindenki képben van az Activision Blizzard ellen indult perrel, mely során Kalifornia állam a padra hívta a stúdió vezető figuráit zaklatási ügyek vádjaival. Az azóta eltelt napokban számtalan alkalmazott nyilatkozott, és elborzasztó személyes sztorikat adtak hozzá a vádiratban látottakhoz.

A cég nagy része kiáll az áldozatok mellett és vállalható munkakörülményeket követel egy békés tüntetéssel, amit helyi idő szerint ma este (ott holnap reggel) fognak megejteni. A Blizzard jelentős része kisétál a kampusz elé, és te is csatlakozhatsz hozzájuk, akárcsak az első hírek napján.

Hirdetés

A World of Warcraft közössége egy tömeges kijelentkezéses tiltakozást hirdetett ma estére. A felhívás szerint minden (Warmode-ot kikapcsolt) játékost várnak 18:00-kor a Shadowlands fővárosában, Oribosban, annak is a portál részlegénél.

A gyülekező után mindenki pontban 19:00-kor ki fog jelentkezni, azt remélve ezzel, hogy a tömeges kijelentkezés hagyta analitikai nyom kifejezi majd a játékostábor véleményét a mostani helyzettel kapcsolatban.

Ami az Activision Blizzard munkatársait illeti, ők percenként jelzik részvételüket Twitteren és a céges csatornákon. A hírek szerint rengetegen vesznek részt a tüntetésben, így jó eséllyel az egész stúdió munkaképtelen lesz egy teljes napig. Reméljük, hogy ennek majd lesz valamilyen eredménye.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)