Hirdetés

Így kell Dark Souls karaktereket cosplayelni

|

Lezajlott az idei Anime Expo, ami az idei év egyik legnagyobb conja volt. Rengeteg cosplayes készült az eseményre, nekünk pedig megakadt az a szemünk egy csapaton.

Hirdetés

Az Anime Expo 2014 legjobb része a rengeteg cosplayes volt, akik nem sajnálták sem a pénzt sem az időt arra, hogy hibátlanul alakíthassák kedvenc karaktereiket. Az Expon nem csak animés arcok, de képregények és a videojátékok rajongói is megjelentek.

A lenti videóban 0:30-tól vonul fel a Dark Souls csapat, akiken látszik, hogy nagyon komolyan dolgoztak a jelmezeiken. Persze utóbbi a többiekről is elmondható. A lovagok mellett feltűnik a Sword Art Online néhány karaktere, a Sailor Moon teljes csapata (kétszer), és még az X-Men pár jelentős hőse is becsúszik a képbe.

Ha lehetne, akkor ti milyen karaktert cosplayelnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)