Hirdetés

Ilyen lenne a GTA a mi világunk hírességeivel teletömve

|

Jellegzetes arcok, a szokásos burleszk-gengszter hangulat, a Grand Theft Auto ihlette portrékat nézegetve már egy filmet is simán el tudnánk képzelni.

Hirdetés

Talán nem nagyon kell ma már meglepődni azon, ha boldog-boldogtalan elkezdi a mesterséges intelligencia által nyújtott megoldásokat arra használni, hogy kedvenc fantáziavilágába szuszakoljon bele celebeket, hogy aztán mind kellemesen szórakozhassunk a teljesen felesleges, de jópofa képzettársításokon.

És ha már gőzerővel pörög a GTA 6 social láz, és a TikTokon is mindenki éppen GTA-filterekkel igyekszik egyedi lenni (lássuk be, nem túl nagy sikerrel), nem csoda, hogy pár kreatív elme rendszerint rápróbál arra, hogy a jellegzetes GTA-töltőképernyő hangulatba varázsoljon be ismert arcokat (például politikusokat, ha már a gengszterekről beszélgetünk), most éppen színészeket, zenészeket, közéleti szereplőket, és persze Trumpot is, mert nélküle nincs buli.

Hirdetés

Egyik kedves olvasónk küldte nekünk az alábbi képcsomagot, érdemes csemegézni belőle, akár GTA filmet elképzelve, akár Kim Dzsongunon hüledezve, akár Steve Irwin vagy The Notorious B.I.G. emlékét felidézve.

Nektek hogy tetszenek a képek? Melyik jött be a legjobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)