Hirdetés

Ilyen lenne a GTA, a Yakuza és a Metal Gear Solid élőben

|

Egy YouTuber a mi valóságunkat felhasználva alkotta meg a népszerű videojáték világát egy különös videóban.

Hirdetés

Sokak fantáziáját lódítja meg az, ha elképzelik a videojátékok összemosását a való világgal. Ebből a koncepcióból többek között olyan projektek születtek már, mint a Pokémon GO, a Pikachu, a detektív vagy éppen az Adam Sandler főszereplésével készült Pixel (bár ezt jobban szeretnénk elfelejteni), de folyamatosan készülnek a rajongói megvalósítások is. 

Hirdetés

Egy japán YouTuber, bizonyos Komazawa Isolation kihasználta, hogy viszonylag üresek Sibuja, Tokió egyik kerületének utcái, és egy kisfilmet készített, amellyel a Grand Theft Auto, a Yakuza és a Metal Gear Solid szériák előtt tisztelgett, azok jellegzetes elemeit kölcsönvéve. A végeredmény jópofa és hangulatos TPS feeling lett, nézzétek meg: 

Persze kissé egyszerűbb, kelet-európaibb kivitelben már a GameStar legendás öregfiúi is letették már névjegyünket ezen a frontot (before it was cool), a kreativitás terén pedig egyértelműen nem lehet velünk versenyezni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)