Hirdetés

Ilyen lenne egy tajvani Grand Theft Auto

|

Újabb élőszereplős Grand Theft Auto paródia készült, ezúttal Tajvanban. Ez is zseniális, és ahogy kell, egy kicsit hibás is.

Hirdetés

A videó, amit alább láthattok, nagyon sok okból zseniális. Már az is csodálatos, hogy mennyien részt vettek a készítésében, és mennyire változatosak a szereplők.

Aztán ott a tökéletes színészi játék, az irányítás, a hangeffektek, a vizuális effektek, a teljesen indokolatlan, felszabadított tüntetők, és főleg az, hogy a Grand Theft Auto: San Andreas ugyanúgy megjelenik benne, mint az ötödik rész. Láttunk már korábban egy élőszereplős GTA-paródiát az Egyesült Államokból, és most komoly kihívója akadt (egyébként nagyon gyanús, hogy az adta az ötletet, főleg a kezdés miatt). Nézzétek meg a videót elejétől a végéig, angoltudás nem kell hozzá (leginkább azért, mert egy angol szó sem hangzik el benne).

Valószínűleg már soha nem lesz olyan helyszín a Grand Theft Auto szériában, amit nem az Egyesült Államok egy területéről mintáztak, de a videó láttán még jobban vágyunk egy Sleeping Dogs folytatásra. Hongkongból simán átmehetnénk Tajvanba, miért ne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)