Hirdetés

Beleszerettem egy DOTA játékosba - ez egy szappanopera lesz a tévében

|

A Távol-Keleten odáig fajult a játékosok rajongása, hogy már tévésorozatot is készítenek a Dota-függők családi életéről. Szappanopera nem csak nagymamáknak.

Hirdetés

Bár a Dota 2 egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, már a DotA Allstars idején is tudni lehetett, hogy az egyik legdurvább mind közül a filippínó közösség, akik hatalmas netkávézókban akár napokig is játszanak, minden idejüket felemészti a MOBA.

Az országban most indul egy Wattpad Present című show, ahol a rajongók által beküldött történeteket dolgozzák fel. Ennek a részeként indul a Beleszerettem egy DOTA játékosba című, blue_maiden által megírt szappanopera, ami egy tiniknek szóló romantikus műsor. Bár elsőre sokan csak nevetnek, sok lány kerül nehéz helyzetbe, amikor a barátjuk rákap a játékra (ha megkérdeznénk a GS barátnőket, feleségeket, lenne mit sztorizniuk, az biztos).

A leírás szerint a főszereplő lányt zavarja, hogy a srácok állandóan játszanak, de meglepődve tapasztalja, mennyire gondoskodóak a Dota játékosok. Hogy ne csak valami noobról szóljon a show, szerelmi történet középpontjában álló srác a kampusz egyik legjobbja. A főszerepben az ország két legnagyobb tini sztárja, Mark Neumann és Shaira Mae állnak majd, így borítékolható a siker. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)