Hirdetés

Ínycsiklandozónak tűnik a hivatalos Xbox fánk

|

Közös promóciót indított a Microsoft és a Krispy Kreme, középpontban egy pofás süteménnyel.

Hirdetés

A gaming világával bizony nemcsak a PC vagy a konzol előtt ülve találkozhatunk, hiszen rengeteg videojátékos ereklye vagy egyéb használati tárgy akad a piacon, és néha az is megesik, hogy egészen furcsa módon köszön vissza a játékok világa.

Olykor pedig előfordul, hogy kiadók olyan vállalatokkal állnak össze egy-egy különleges promóció erejéig, amelyek nem éppen a videojáték-piacon tevékenykednek, de ennek általában csak örülhetnek a rajongók, mivel nem ritka, hogy valamiféle nyeremény is társul a dolog mellé.

Hirdetés

A Microsoft és a Krispy Kreme kollaborációja például szó szerint fincsinek tűnik. A fánkokkal és egyéb finomságokkal foglalkozó vállalat ugyanis előállt egy Nexus Level elnevezésű fánkkal, amit a legtöbb játékos valószínűleg messziről is felismer már, hiszen az Xbox logója virít rajta.

Ráadásul az Egyesült Királyságban és Írországban elérhető promócióval még a játékosok is jól járhatnak, mivel ha augusztus 2. és 22. között vásárolnak egy doboz Nexus Levelt, akkor máris esélyük lehet nyerni egy Xbox Series S konzolt, illetve egy havi Xbox Game Pass Ultimate előfizetést (az új előfizetők).

Az xboxos fánk tehát remekül fest, de vajon a PlayStation logója milyen ételhez passzolna? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)