Hirdetés

Egy ilyen sci-fi játékot szeretnénk

|

Isaac Hannaford, a Halo sorozat és a Destiny dizájnerének új képeiből születhetne a tökéletes sci-fi játék.

Hirdetés

A tervező legújabb alkotásai egyszerűen fantasztikusak. A koncepció nemcsak egyszerűen látványos, többségük akár egy eredeti NASA által rögzített felvételen is könnyedén lehetne.

Hihetetlen, hogy milyen valósághűek a képek. Most akkor képzeljétek el mindezt egy valódi játékban. Egy olyanban, ahol nem a tömény akció a lényeg és az ellenfelek tömeges lezúzása van a központban. Inkább egy olyan sci-fi, amiben lassan halad előre a történet, de ez senkit sem érdekel, mert a környezet és a hangulat az, ami odaszögez a monitorhoz.

Adjunk hozzá egy kis Gravitáció ihlette hangulatot, és már készen is van egy ütős játék, aminek még csak nem is kell olyan távoli jövőben játszódnia.

Most pedig mindehhez tegyük hozzá a Oculus Rift-támogatást és készen is vagyunk.

Isaac Hannaford több mint kilenc éve ténykedik a játékvilágban, ezalatt a Halo széria több részében találkozhattunk vele és a Destiny csapatában is benne van. Legújabb szüleményeiről a művész hivatalos honlapján értesülhettek.

Ti mit szóltok az ötlethez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)