Hirdetés

Iszonyú vicces a Starfield, ahogy Conan O'Brien játssza

|

A népszerű showman a Bethesda szerepjátékával folytatja csetlés-botlását a Clueless Gamer legújabb epizódjában.

Hirdetés

Hosszú kihagyás után tavaly tért vissza a YouTube-ra a Team Coco egyik legszórakoztatóbb műsora, a Clueless Gamer, amelynek szereposztása szerint a Saturday Night Live egykori írója Conan O'Brien alakítja azt a játékost, akinek szó szerint fogalma sincs semmiről, nem ért semmihez és nem is ért semmit. Állandó segítőtársa, Aaron Bleyaert igyekszik a legjobb tudása szerint terelgetni őt, megadja a szükséges támpontokat és információt, ám a showman folyton a maga feje után megy, ami rendszerint, és ami ezután történik, azt sem ők, sem mi nem bírjuk ki röhögés nélkül.

A legutóbbi epizódban a Starfieldnek esett neki a páros egy Samsung tévén az Xbox alkalmazását használva, azaz konzol vagy PC közbeiktatása nélkül streamelték a Bethesda játékát, ami meg is látszott a képminőségen.

Hirdetés

De egyáltalán nem ez a lényeg, hanem ahogy Conan szerelemre éhesen megpróbálja befűzni Sarah Morgant, a Constellation egyik prominens tagját, szétlövi egy ártalmatlan nagymama űrhajóját, felfedezi a karakterszerkesztőben rejlő lehetőségeket, és aztán egy szál alsógatyában kalandozik szerte a galaxisban. A slusszpoén, hogy élete nagy pillanatában előjön a Bethesda szerepjátékainak egyik legmókásabb/legidegesítőbb (ízlés dolga) jellemvonása.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)