Hirdetés

Jamie Lee Curtis elárulta, hogy mikor érkezhet a Borderlands film

|

A Dr. Patricia Tannist alakító Jamie Lee Curtis mesélt a projekt állapotáról, és hogy szerinte mikor érkezhet az a mozikba.

Hirdetés

Eli Roth teljes lendülettel a Borderlands adaptációra koncentrál már. Ugyan még egy hivatalos trailert sem láttunk a projektből, a film elvileg létezik, és ha hihetünk Jamie Lee Curtisnek, akkor előbb jön mint gondolnánk.

Dr. Patricia Tannist alakító színész szerint a Borderlands már jövőre mozikba kerülhet. Mi nem feltétlenül alakítanánk a szabadnapjainkat Jamie Lee kijelentései köré, de mivel a stúdió még mindig nem adott semmilyen támpontot, így kénytelenek vagyunk adni a szavára,

Hirdetés

A színésznő egyébként az Entertainment Weeklynek adott interjújában mesélt a projektről.

"Azt még a COVID idején vettük fel Budapesten, és azt hiszem, hogy jövőre fog megjelenni."

Nem volt túl magabiztos válasz, de a karakterét illetően már lelkesebben beszélt.

"Patricia elég fura és mókás karakter. Egy fura nőszemély, aki tárgyakkal esik szerelembe. A karakter ismerte Cate Blanchett karakterének édesanyját, és ezért is van a filmben. Ő a kapcsolat Cate múltjához."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Cate Blanchett egyébként Lilithet alakítja, a Borderlands játékok jólismert hősét. A sztori látszólag őt állítja a középpontba, így a széria szerelmeseinek lesz kihez kapcsolódniuk.

Ugyan a Borderlands film láthatóan jól halad a munkálataival, sajnos még mindig nem kaptunk semmi kézzelfoghatót belőle. Még ez a fotó is csak egy sziluettet mutat, így egy darabig még várnunk kell arra, hogy kiderüljön, mire is számíthatunk Eli Rothtól és csapatától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)