Hirdetés

Kanye West az édesanyjáról készít videojátékot

|

A világhírű rapper már jó ideje nem csak a zenéléssel foglalkozik, most pedig egy újabb célcsoportot vett célba. Minket.

Hirdetés

Felesége, Kim Kardashian nyomdokaiba lépve most Kanye is úgy döntött, hogy a videojátékok világában próbálkozik, Kimmel ellentétben viszont a marketing helyett egy korábbi számát, az Only One-t fogja interaktív formában feldolgozni.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy Kanye West a zenélésen kívül más szerepekben is kipróbálja magát, hiszen néhány évvel ezelőtt rendezte a Runaway című rövidfilmjét, amely leginkább egy videoklip és egy művészfilm keresztezéseként írható körül.

West egy reggeli rádióműsorban jelentette be, hogy ezúttal egy játékon dolgozik, mely az édesanyjáról szóló, Only One c. számát fogja feldolgozni: "Az alapötlet az, hogy az édesanyám a mennyország kapuin halad keresztül, a játékosnak pedig minél tovább kell eljutattnia úgy, hogy a fény felé vezeti őt. Már körülbelül 6 hónapja dolgozunk rajta."

Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)