Hirdetés

Thief - készül a filmadaptáció, megvannak a producerek

|

Jó ideje nem hallottunk már a projektről, de úgy tűnik, hogy halad előre a Garrett kalandjaiból készülő Hollywoodi produkció.

Hirdetés

Több, mint 10 év várakozás után 2014-ben visszatért a játékvilág legjobb mestertolvaja, ráadásul kifejezetten élvezhető lett a végeredmény. A siker láttán rögtön elindult a munkálatok a játék filmadaptációján, melyet most már egy jól ismert producer fog majd vezényelni.

A jelentések szerint a Straight Up Films nevű produckiós cég szerezte meg a jogokat, a film producere pedig nem más lesz, mint Roy Lee, aki a zseniális Martin Scorsese film, A Tégla producereként dolgozott korábban.

Lee mellett Adrian Askarieh lesz a másik producer, őt az Agent 47-ről ismerhetjük leginkább. A forgatókönyvet Adam Mason és Simon Boyes jegyzi, elmondásuk szerint pedig a játékhoz hasonlóan a film is egy sötét fantasy világban játszódik majd, ahol egy mestertolvaj a szabadságért harcol a népet varázslattal elnyomó zsarnokok ellen.

Egyelőre a szereposztásról még semmit nem tudni, de remélhetőleg a közeljövőben több is kiderül a filmről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)