Hirdetés

Játszott, ezért nem vette észre, hogy kislánya egy takaró alatt épp megfullad

|

A 21 éves Alex Marsh nem vallotta magát bűnösnek.

Hirdetés

A Midland Daily News beszámolója szerint egy Alex Marsh nevű 21 éves férfi 2022. május 17-én este egy nagyon vastag, kétkilós takarót tett hathónapos kislányára, amely hozzájárult a gyermek fulladásos halálához, miközben az apa az információk alapján videojátékokkal játszott (nyilván bármi mást is csinálhatott volna közben, de tény, hogy ez történt).

Az édesanya éjszakai műszakban dolgozott, és mikor a férje érte ment hajnalban, a baba nem volt az autóban. Miután hazaértek, a nő megnézte a kiságyában fekvő kislányt, és először azt hitte, hogy beteg. Addigra a pici már halott volt, Alex Marshot pedig letartóztatták. 

Hirdetés

Meghallgatása szeptember 21-én volt a Midland megyei körzeti bíróságon, ahol nem vallotta magát gyilkosnak gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában, miután a korábbi, szándékos emberölés és gyermekbántalmazás vádját ejtették ellene, mivel az ügyészség szerint Marsh nem szánt szándékkal ölte meg a lányát. J. Dee Brooks Midland megyei ügyész a következőket nyilatkozta az ügyben: 

"Ez egy rendkívül szomorú és sajnálatos eset volt. Úgy érezzük, hogy a vádlottból hiányzik az érettség és a képesség a megfelelő gyermekgondozáshoz. "

Marsh letartóztatását követően egyébként a nyomozók több ellentmondást is találtak az események sorrendjével kapcsolatban: a férfi például azt állította, hogy az éjszaka folyamán egyszer ellenőrizte a kiságyat, de egy későbbi kihallgatáson ezt a kijelentését visszavonta. 

November 16-án fogják meghozni a végső ítéletet, és a férfi legalább 13 és fél évnyi letöltendő börtönbüntetésre számíthat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)