Hirdetés

Egész érdekes, ahogy Jeff Goldblum videojátékos idézeteket olvas fel

|

San Andreas, Duke Nukem, EA Sports, minden előkerült egy interjú során.

Hirdetés

Júniusban jelenik meg a Jurassic World Evolution, és a csillagok szerencsés együttállásának köszönhetően Jeff Goldblum hangját is hallhatjuk benne.

Hirdetés

A napokban összecsődítették a külföldi újságírókat, akik vele is készíthettek interjút. A Unilad Gaming megragadta az alkalmat, és megkérte a színészt, hogy pár legendás idézetet adjon elő. Mivel nyilván nem a San Andreas-szal kel és fekszik, nem tudta Big Smoke-ot pontosan utánozni, de így talán még jobb is. A GTA mellett van még Call of Duty 4, Metal Gear Solid, Skyrim és Resident Evil is, nézzétek meg, a maga fura módján fantasztikus.

Egyébként Goldblum a Black Ops III zombis módjában is szinkronizált, valamint a kilencvenes évek végén több játékban adta hangját filmes karaktereinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)